classic

bedste gambling sites til at vinde penge

(Ikke et ord om, hvorvidt de var ansvarlige for 2014 hacking af Sand Betlehem casino 's hjemmeside for at protestere Sheldon Adelson' s anti-Iran holdning, men da disse hackere til sidst blev identificeret som det Iranske, det synes at være en sikker satsning.) Men i Marts 2018, ADST tal informeret forum-medlemmer om, at de var ved at lukke ned for deres aktiviteter indtil videre bedste gambling sites til at vinde penge.
Den Ashiyane Forum blev kørt af Ashiyane Digital Security Team (ADST), en 'grå hat' firma, der giftede sig med teknisk dygtighed med loyalitet over for Iran ' s regering bedste gambling sites byder velkommen. Den ADST tog særlig ære i at fjerne hjemmesider af internationale organisationer og regeringer, der anses for at være Irans fjender, tilsyneladende i samarbejde med IRGC disc til brug i spilleautomater.
(Om at score, Iran og Adelson er kindred spirits.) Det var ikke første gang, det forum havde været knyttet til illegal online gambling disken er indsat i spilleautomater. Den ADST medlemmer online gambling aktiviteter, synes at have været fokuseret internt, i modsætning til de øvrige 'ondskabens Akse' medlem Nordkorea, som efter sigende tjener så meget som en milliard dollars per år i en hårdt tiltrængt hård valuta fra at køre online gambling sites catering til internationale kunder disken er indsat i spilleautomater kryds og tværs anelse om.

Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre .