experts

hvad slots til at sætte ram

Dette sikrer en god officielle kontrol over den norske gaming markedet og sikrer, at indtægterne fra penge spil går til gavn for samfundet hvad slots til at sætte ram.

Torbjorn Almlid, administrerende DIREKTØR for Norsk Tipping, sagde, "Vi er meget begejstrede for muligheden for at begynde at gennemføre den fremadrettede instant product management strategi, der er fremlagt af Videnskabelige Spil. For mere information, besøg venligst https://www.scientificgames.com Om Norsk Tipping Norsk Tipping er tildelt af regeringen til at tilbyde spil, der skaber spænding og underholdning inden for rimelige grænser, med det overskud går til gode formål identificere modul expansion slots på skifter. Norsk Tipping er et statsligt aktieselskab under ledelse af kulturministeriet. Regulering af penge spil i Norge er koncentreret omkring forebyggelse af uønskede gaming adfærd identificere effekten af gambling på sundhed. Om Videnskabelige Spil Videnskabelige Spil Corporation (NASDAQ: SGMS) er en af de førende udviklere af teknologi-baserede produkter og tjenester og indhold, der er forbundet til en verdensomspændende spil, lotteri og interaktive markeder. LAS VEGAS og ATLANTA, 8 juni, 2015 — Videnskabelige Spil Corporation (NASDAQ: SGMS) ("Scientific Games" eller "Selskabet") har i dag meddelt, at Selskabet har underskrevet en ny kontrakt med Norsk Tipping (den "Lotteri"), det Nationale Lotteri i Norge, til at give instant spil og tilhørende markedsføring tjenester. Alle disse bestræbelser vil blive komplimenteret af installation af en ny instant game engine fra Videnskabelige Spil." Med et samlet salg på 26.9 milliarder norske Kroner i 2014, Norsk Tipping tilbyder en bred vifte af lotto, sports, instant bunden, VLTs og interaktive spil på det norske marked idee cadeau loftvifte de poker. Lotteriet ' s produkter sælges gennem et landsdækkende netværk af mere end 4.000 forhandlere og via mobile platforme og internettet.

Vi vil nu være i stand til at kombinere vores globale instant kategorien bedste praksis og vores systemer ekspertise med Lotteriet er uhæmmet viden på det norske marked og tilbyder en integreret portefølje af høj kvalitet produkter og tjenester, der vil hjælpe dem med at opnå deres mål." Lotteri blev oprettet i 1948 af den norske regering og i dag midler, kulturelle årsager, sports faciliteter og videnskabelig forskning. Vores fokus vil være at vurdere, hvordan vi kan udvide vores instant spil portefølje og segmentere vores forhandler netværk som et middel til voksende instant produkt kategori gambling med huset penge.