most-rated

hailey side slot læder crossbody bælte - sort/guld

Pronet Gaming, online gambling platform og udbyder, der for nylig blev solgt til en BRITISK kapitalfond for et ukendt beløb, har udnævnt den tidligere William Hill direktør Alex Leese som Chief Executive Officer hailey side slot læder crossbody bælte - sort/guld. Leese vil være ansvarlig for at lede Pronet Gaming til en nyligt regulerede markeder i hele verden, mens også kørsel i bevidstheden om virksomheden og dens produkter og services. Han slutter Pronet Gaming efter en tre-årig tørn på William Hill, hvor han var leder af Emerging Markets, der gik i spidsen for operatørens strejftog i nye jurisdiktioner haikyuu x reader poker face.
Før han kom til William Hill, Leese haft forskellige ledende roller på online gambling giganter Sportingbet, GVC og Offside-Spil over en ti-årig karriere i iGaming sektor poker face live texas holdem apk. Leese vil være baseret ud af Pronet Gaming ' s nye kommercielle hovedkvarter i London, men vil også rejse til andre kontorer i Malta og Curacao på en regelmæssig basis.
Ioannis Skoulides, Pronet Gaming ' s nye Bestyrelsesformand, siger: "Vi er begejstrede over, at Alex har tilsluttet sig Pronet Gaming som Chief Executive Officer. Dette er et afgørende tidspunkt for den virksomhed, da vores mål er at opnå opført status i fremtiden poker face live texas holdem anmeldelse.

Alex ' s ekspertise i international gaming operationer vil være medvirkende til, når vi tager fat på at udvide vores globale fodaftryk og samtidig optimere vores produkt og servicetilbud." Alex Leese, administrerende DIREKTØR for Pronet Gaming, sagde: "jeg er glad for at være sammen med Pronet Gaming på et så vigtigt tidspunkt for virksomheden, da det begiver sig ud på den globale ekspansion. Pronet Gaming allerede har en utrolig klient base af innovative og spændende operatører, og jeg ser frem til at sikre, at de fortsat vil modtage et verdensklasse produkt og oplevelse." Udnævnelsen af Leese som administrerende DIREKTØR kommer kort tid efter, Pronet Gaming blev solgt til en private equity-gruppe for et ukendt beløb. poker face live texas holdem mac.