article

den bedste slot machine til at tjene penge

"Købet af 32Red er i overensstemmelse med vores multi-brand-strategi og erklærede ønske om at udvikle vores forretning i lokalt reguleret og snart vil blive regulerede markeder den bedste slot machine til at tjene penge. Købet vil styrke Slægt ' s position i UK online gambling markedet er en erklæring fra selskabet hævdede, at rådgive, at Slægtninge har lavet en GBP 175.6 millioner kontant tilbud for 32Red, med kontant finansieret fra nye erhvervelse faciliteter på op til EUR 178 mio., specifikt med henblik på denne transaktion bedste spilleautomat at vinde på casino.
Han har set industrien vokse fra sit ur fase til hvad det er nu den bedste slot machine sites uk. Virksomheden er licenseret og reguleret i Gibraltar, STORBRITANNIEN og Italien og er noteret på AIM marked af London Stock Exchange.
32Red er en høj kvalitet, kunde-fokuseret virksomhed med en lignende kultur til Beslægtede Gruppe, og vi er glade for at byde velkommen 32Red og sit team ind i den Slægt, familie og ser frem til yderligere at udvikle mærket kommer frem," sagde Henrik Tjärnström, administrerende DIREKTØR for Slægt Gruppe sat modtageren for mit hd+ slot. I 2015, 32Red genereret Net Gaming Indtægter på EUR 48.7 millioner og et EBITDA på millioner sat modtageren for mit zwei ci slots.