text

skal du købe blackjack forsikring

Aruze Gaming America Inc har annonceret store ændringer i sin organisatoriske struktur og ledelse, at bemærke, at Richard Pennington ville være fratræder sin stilling som President, Chief Administrative Officer og Chief Financial Officer skal du købe blackjack forsikring. Pennington har trukket sig tilbage fra hans mange roller med øjeblikkelig virkning. Men han vil forblive i den elektroniske gaming udstyr leverandør som Næstformand i Bestyrelsen og Senior Advisor til CFO og CEO."Jeg er meget stolt over at have været medlem af direktionen i Aruze for de sidste syv år osrs bedste handske slot nærkamp. Jeg virkelig ville ønske, at jeg kunne fortsætte i yderligere syv år, men min personlige situation gør, at upraktisk," sagde Pennington efter flytningen osrs bedste blackjack til at bruge. Med hans afgang, Eric Persson vil påtage sig det ansvar, af President og Chief Operating Officer, som han indtræder i bestyrelsen osrs bedste hoved slot nærkamp.
Han erklærede: "jeg er begejstret for at være en del af denne mulighed, og for at udnytte den viden, jeg har fået i løbet af de seneste 18 år for at tage Aruze salg, marketing samt forskning og udvikling til det næste niveau."Efter disse ændringer, Yoke kinoshita har, der havde været Aruze Gaming Amerika COO, bliver Chief Financial Officer samt Chef Strategisk Officer. Derudover, selskabets tidligere Chief Legal Officer Robert Ziems vil blive Virksomhedernes Sekretær og et bestyrelsesmedlem."Aruze er konstant på udkig til at tilpasse vores organisation i forhold til ændringer i gaming markedet og personlige situationer casino azul silver tequila anmeldelse.

Disse organisatoriske ændringer, der er med til at øge vores lederegenskaber og give Aruze den bedste mulighed for at opfylde sin mission," sagde den resterende CEO og Formand for Bestyrelsen Takahiro Usui..