latest-news

hvad er de hænder i poker

O ' Reilly, der forlod William Hill sidste 30 April, officielt begynder med Rang på 7 Maj. Børsnoteret gambling operatør Rank Group har bragt i en veteran gambling direktionen til at blive sin nye administrerende DIREKTØR. Før han kom til Rang, Morgan var chief operating and commercial officer ved Ånden Pub Selskab. Rang har tappet John O ' Reilly til den position, kapitalisere på sin lange karriere, der strækker sig over 25 år. O ' Reilly samler op hvor Henry birkeblade off hvad er de hænder i poker.
Rang Formand Ian Burke forventer, at O ' Reilly til at bringe med ham "et væld af gambling industrien erfaring, navnlig på det digitale område." "Hans imponerende omdømme og track record for at levere vækst betyde, at han er godt rustet til at drive vores resultater går fremad," Burke sagde i en erklæring forbud ca slot vua hai tac. Birk meddelte sin afgang i Marts med planer om at flytte til UK-baserede online forhandler Butikken Direkte. Rank har meget stærke mærker, som genklanger med kunder og en voksende digitale tilbyder, og jeg ser frem til at bygge videre på dette stærke platform og tage Rank på sin næste fase af udviklingen." At deltage O 'Reilly den Maj 7, er Rang' s detail administrerende direktør, Alan Morgan, som også er udpeget til bestyrelsen som administrerende direktør ban fra alle britiske gambling sites. Han var administrerende direktør for selskabets Coral Interaktive arm og førte tilsyn med relanceringen af Coral ' s online aktiviteter.
Han forlod selskabet i 2014 og blev efterfølgende udnævnt som en ikke-administrerende direktør i William Hill ' s bestyrelse forbud ca giat hu quay slot. Efter 25 år med Ladbrokes, O ' Reilly sluttede Gala Coral i 2011 azure indsættelse slot swap med preview.