gambling-news

2 paare poker wer gewinnt

"Kun den som er bedre kvalificeret junkets kan blive, og det vil forbedre markedet.".
VIP-gaming i Macau har kastet tilbage til sin niveauer af 2014, før en Kinesisk anti-korruption, overgreb sendte indtægter i gambling hub tumbling måned-til-måned i næsten to år 2 paare poker wer gewinnt. Dette svarer til estimatet af markedet, og at de store investeringer analytikere." Rullende chips chips, der er ikke-omsætningspapirer til kontanter, som er udleveret til high rollers som en linje af kredit. Det er den opfattelse af Tsang Ka Hung, chief financial officer af Tak-Chun-Gruppen, der talte til GGRAsia ved åbningen af koncernens nye VIP-gaming club på Plaza Macao på søndag.

Det var forventet vækst vil i høj grad været drevet af massemarkedet spillere, som er tegnet af den ikke-gaming, familievenlige attraktioner af den nye Cotai resorts bedste slots udbetaling i atlantic city. Men genopblussen af VIP-segment, der engang tegnede sig for 60 procent af Macau ' s indtægter, som har været en velkommen overraskelse for de erhvervsdrivende bedste slots sign up bonus.
"I øjeblikket er det kundernes volumen og indsats har både øget," fortalte han GGRAsia bedste slots online med rigtige penge. Tsang sagde business boomer, for hans firma, og tilføjer, at han glæder sig over, at en strengere regulering som en positiv kraft for branchen. Da junkets at arrangere ture for velhavende Kinesiske Vip ' er, samtidig med at de rullende chips til at undvige restriktioner for flytning af penge fra fastlandet, industrien var en af de vigtigste mål for den Kinesiske Præsident, Xi Jinping er anti-korruption kampagne.

"Med flere kunder og højere væddemål beløb, det føles som at væksten er vendt tilbage til, at der i 2013 og 2014 periode, før den falder af markedet nærmeste casino troutdale oregon.