experts-choice

hvordan til at gøre slots i klamme memer

Intralot er blevet valgt til at levere systemer og tjenester til Wyoming ' s første Lotteri, WyoLotto hvordan til at gøre slots i klamme memer.

Den græske leverandører vil give start-up og løbende ydelser til den nye lotteri i mindst fem år med tre fem-årig forlængelse valg privat poker tabel med venner online. Tom Lidt, Intralot ' s Præsident, sagde: "Vi er glade for at arbejde tæt sammen med Wyoming Lotteri for at få spil fra jorden, i en sikker og socialt ansvarlig måde, at sætte scenen for den fremtidige vækst, og for at maksimere de langsigtede salg og vender tilbage til sine modtagere." Jon Clontz, DIREKTØR i Wyoming Lotteri, sagde, at han var imponeret over Intralot er fokus på kunden privat poker tabeller for venner online. "Intralot vil give kvalitet-systemer og brugervenlige terminaler, der gør lotteri produkter, som er nem at sælge," sagde han. Intralot rystede konkurrence fra branchens to andre store leverandører, GTech og Videnskabelige Spil, for at sikre kontrakten. Wyoming Lotteri s bestyrelse stemte 7-1 ind for at yde Intralot handlen privat poker borde med venner.
Den Wyoming Lotteri blev underskrevet i et lovforslag i juli sidste år og forventes at gå live senere i år med to draw-spil: Powerball og Mega Millions spilleautomater til salg californien. Det forventes at skabe omkring $6m overskud et år, som vil blive givet til de lokale myndigheder, med noget over denne figur, der går til en skole fond. Intralot vil tage 11.89% af billetsalget som betaling, en sats, som man Lotteri medlem af bestyrelsen, Jim Griffin, der anses for høj og stemte imod. Joe Lo.