article

poker hænder til at lede efter

Ivan Kravchuk, Evoplay Underholdning er for nylig udnævnt til administrerende DIREKTØR, mener, at dette år vil se gaming innovation på tværs af kloden, som leverandører til formål at opfylde spillerens efterspørgsel efter underholdning poker hænder til at lede efter. At tale med Gambling Insider for sin IS preview i GI fredag, Kravchuk forklarede, hvad han forsaw som den "næste store ting" i gaming verden.
Han sagde: "Vi vil se innovation i gaming industrien over hele verden poker hænder til at gå all-in med. Der vil være en større dominans af mobil-og som en resultat, mere mobil tilpassede spil."Jeg forventer også at se mere dramatiske ændringer i den måde folk interagerer med indhold poker hænder at raise preflop. Neflix, Tik Tok og Ryk, er gode eksempler på dette – med en helt ny grad af forventning til, hvad spilleren ser spillet ud foran dem."Kravchuk forklarede, hvordan øget gaming innovation er en klar følge af de skiftende behov i den moderne kunde.
Han sagde: "i Dag er publikum kræver underholdning og vil vi se flere in-game video og animation til at fange spillerens opmærksomhed."Desuden er det, som almindelige enheder er udsat for større teknologi kan vi se, hvordan virtual reality, kunne blive en mulighed i online gaming."Apropos Evoplay Underholdning egne planer for innovation, Kravchuk sagde: "Vi vil sikre, at vi bor på toppen af de nuværende tendenser."Har vi udgivet en række succesrige titler i 2019, og planlægger at holde tempoet oppe i 2020."Klik her for at læse hele interviewet, når de foreligger. jakob og co astronomia casino pris.