late-news

hvornår skal du blande i poker

Naboer og venner i det Skotske Højland byen Nairn fejrer lykke og en super stormfald tak for postnummer-Lotteri hvornår skal du blande i poker. Fire naboer med post kode for IV12 5AT er samlet £150,000 bedre off mellem dem, efter deres postnummer blev trukket under søndagens lodtrækning når du viser din hånd i poker. Tre af de naboer, der har købt en billet, vil hver modtage £30,000, mens en fjerde beboer-og nabo er indstillet til at modtage £60,000 efter at købe to billetter for postnummer-Lotteri. En af de heldige vindere, Thomas Sogn, sagt af den gevinst: "Godhed mig, det er en belastning af penge. Det er livsændrende for mig texas holdem opening hands odds.

Min bror bor blot et par døre ned, men ikke spiller, så vil han være en smule brassed off, at han er gået glip af. Dog, vil jeg sørge for, at jeg ser ham ret." "Da jeg fandt ud af jeg var ved at få et besøg fra Folks Postnummer-Lotteri, jeg ikke var i stand til at sove.
Jeg har været oppe siden 5.30 am vande mine blomster og plukke jordbær jeg vokser. Jeg lever et meget stille liv, så det har været fantastisk og en rigtig buzz for mig." Postnummer-Lotteri-Ambassadør, Judie McCourt, der præsenterede Thomas med sin £30,000 check, sagde: "jeg har haft en herlig tid i en meget solrig Nairn møde Thomas og gøre sin dag med at udlevere ham en dejlig stor gevinst texas holdem order of betting. Jeg er meget glad for ham og andre af vores heldige spillere, og jeg er sikker på, Rait Haver vil ikke være helt så stille, når de begynder at fejre!" texas holdem online za darmo.