classic-news

nexus 21 speakeasy poker bordet

Konventionen definerer ulovlig sports betting som "enhver sports betting aktivitet, hvis type eller operatør er ikke tilladt under gældende lovgivning i den jurisdiktion, hvor forbrugeren befinder sig." Jose Herrera, Malta ' s statssekretær for konkurrenceevne og økonomisk vækst, sagde Malta er enig med Konventionen ønske om at stemple ud af, om matchfixing, men fastholder, at dette "upassende indgreb" kan have en negativ effekt Malta ' s online gambling-industrien, som giver over 6% af landets BNP nexus 21 speakeasy poker bordet. Rådet er planlagt til at mødes igen den 18 juni, på hvilke Konventionen, vil sandsynligvis være godkendt.
LGA rapporterede samlede omsætning på €52.7 m sidste år, den samme stemme som i 2012 nfl hele tiden slot modtagere. Alarmeret af, "udbredt" beskyldninger om aftalt spil, Rådet ønsker at vedtage en Konvention om Manipulation af Sports-Konkurrencer, der foreslår, at man har online sports væddemål reguleret af det land, hvor spilleren bor, snarere end hvor online sportsbook er licenseret. LGA exec formand Joesph Cuschieri sagde, at de tal, der understregede, at "den betydning og værdi skabelse evne til gaming industrien til den Maltesiske økonomi." Cuschieri sagde også, LGA var der gennemgår "en større omstrukturering, investeringer og kapacitetsopbygning program" og havde sat et "ambitiøst reformistiske og dagsorden for vækst" for at 'fremtidssikre' regulator relevans. Herrera fortalte Malta i Dag, at regeringen "vil fortsætte med at gøre alt, hvad der er muligt for at modvirke den definition, der bliver foreslået." Herrera har mødtes med Helen Tilskud, den BRITISKE minister, der er ansvarlig for gambling spørgsmål, som Herrera siger enig med Malta ' s opfattelse, at definitionen "går ud over målsætningerne i konventionen." Malta ' s tidligere forsøg på at ændre Konventionens definition af sportsvæddemål blev besejret i sidste måned ved en afstemning i 15 til 11. Goalwin blev tilføjet til Bulgarien ' s sorte liste over uønskede aktører i februar. LGA har instrueret Goalgaming til at suspendere sine operationer, og fjerne alle henvisninger til LGA fra sin gambling sites, som omfatter Goalwin og PokerMambo poker sites vitamin strygekvartet poker face.

Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. Begge steder synes at have nu slettet LGA ikoner, men har endnu ikke angive nogen nye licenser jurisdiktion oplysninger vitesse moyenne patin en roulette. Malta ' s Lotteries & Gaming Authority (LGA) har suspenderet remote gaming licens af Goalgaming Ltd.et år efter, at spilleren klager vedrørende uopfyldte anmodninger om udbetaling visual studio slot maskine kode.