news

hvor meget til igen at hæve i poker

Selskabet havde investeret $160 millioner i platform for tre år siden, og sportsbook er nu blevet den største i landet med en anslået værdi af omkring $1,5 milliarder hvor meget til igen at hæve i poker.

Disney er nu den stolte ejer af et stykke DraftKings. The Walt Disney Company havde forsøgt at holde Florida ' s gambling industrien under tommelfingeren af lovgivere, fordi det er en familie-venlig virksomhed, der ikke mener, at indsatser, der passer ind i sin forretningsmodel. På den anden side, måske Disney vil forsøge at sælge sin aktiepost, så Iger kan holde sit ord og vedligeholde en "familie-venlige" selskab hvor meget til at hæve i texas holdem. Flip-floppet er interessant hvordan til at køre en vellykket poker room. Det var kun tre maaneder siden, at selskabets administrerende DIREKTØR, Bob Iger, fortalte investorer i et kvartalsvise indtjening opkald, "jeg kan ikke se Walt Disney Company, i hvert fald på kort sigt, at få involveret i forretninger gambling, er i kraft, ved at lette gambling på nogen måde." Disney ejer ESPN, som er begyndt at tage en større interesse i at DFS og sports spil, så eventuelle indtræden i industrien på den del af sports network ville give mening hvordan til at køre en vellykket poker tournament indsamling. Logisk, ESPN og DraftKings kunne se til at skabe en massiv partnerskab.
Men Disney har fastholdt sin afstand fra aktiviteten og, i virkeligheden, har ikke selv kommenteret på sin DraftKings investering.