articles

gambling citater af w c felter

Disse omfatter at spille turneringer, daglige konkurrencer og sociale fordele med yderligere gamification og fællesskab elementer tilføjet løbende. Social-og sports betting ekspert Oddslife giver større medier operatør Sportal Media Group, med en social betting teknologi-platform efter aftale en tre-årig aftale. Som en af de store medier udbydere i Bulgarien, de er en perfekt partner for os. Oddslife er vokset, at antallet af medarbejdere til 25 personer, der er baseret i STORBRITANNIEN, Danmark, Grækenland, Spanien og Thailand.
Om Oddslife: Oddslife Ltd.er en førende leverandør af sociale sports betting teknologi til gambling og mediebranchen gambling citater af w c felter. Vi vil give dem med markedets førende software, konsulentydelser og lokale land-støtte, og vende tilbage, de giver os med markedsføring, budgetter og lokale operationel ekspertise, som er uvurderlig for enhver lokalt partnerskab." Om Sportal.bg: Sportal Media Group er den største internet media group, på det bulgarske marked i form af årlig indtægter gambling ketcher opgave mafia 3. Oddslife kombinerer en bred vifte af færdigheder fra den succesfulde og innovative mennesker i social -, real money-spil og digitale medier brancher, samt journalistik, asset management, jura, VCs, affiliate management og regnskab gambling raid i decatur al. Den Oddslife platform engagerer sports fans ved hjælp af en free-to-play-model, hvor de kunne forudsige resultatet af sportsbegivenheder at vise deres sports viden og konkurrere mod deres venner og landsmænd.

LONDON, Maj 28, 2014 – Sociale sports betting teknologi udvikler Oddslife er at give sine 2014 World Cup sociale betting løsning til Sportal Media Group, en af de største medier udbydere i Bulgarien nærmeste casino til nashville tn. Den platform, der giver en nem at lære, centrale sociale betting spil med flere veje til engagement for spillere. Tlf: +44 (0)1457 867 683 e-Mail: [email protected] Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.