latest-news

rainbow rigdomme slots ikke på gamstop

Bestyrelsen for global gaming virksomhed NetEnt har annonceret afgang af sin administrerende DIREKTØR og Formand Per Eriksson, effektiv med det samme rainbow rigdomme slots ikke på gamstop. I en erklæring, at selskabet bekræftede, at det kaldes for Eriksson ' s tilbagetræden "for at øge fokus på langsigtet vækst for virksomheden" rainbow rigdomme slots uden indskud. NetEnt har bekræftet, at ansættelse af en ny DIREKTØR vil begynde med det samme, men i den mellemliggende periode, NetEnt ' s Chief financial officer, Therese Hillman er blevet udnævnt til yderligere position af fungerende DIREKTØR. Svarer til annonceringen, NetEnt er Formand for Bestyrelsen, Vigo Carlund, sagde:"NetEnt har udviklet sig godt i mange år, og flere dele af virksomheden er stadig under udvikling, for eksempel i regulerede markeder, men de samlede resultater af Gruppen har ikke været, som det burde.
Det er Bestyrelsens opfattelse, at NetEnt har brug for en ny drivkraft til at vende udviklingen og øge fokus på vækst."Per Eriksson har været med NetEnt i seks år, at føre tilsyn med en stærk periode med vækst, men i de seneste måneder har virksomheden oplevet mere beskedne finansielle resultater. I februar, selskabet meddelte indtægter vækst på 4,7% i fjerde kvartal i 2017, men også rapporteret om en 3.9% nedgang i dens driftsresultat, som faldt til SEK150m rainbow six belejringen meme ' s roulette.

Dette, synes det var det strå, der knækkede kamelens ryg til NetEnt bestyrelsen planet vinde 365 casino poker. Carlund tilføjede: "Den værdiskabende potentiale i NetEnt er fortsat betydelig planet af aber slot rtp.

Online gaming markedet har strukturelle vækst drevet af den migration fra offline til online gaming. Virksomheden har en solid balance og et stærkt varemærke i sit segment af markedet. Bestyrelsen vil også gerne udtrykke sin taknemmelighed over for Per Eriksson for hans tid som administrerende DIREKTØR for NetEnt.".