game-news

kan du spille roulette online

Myndighederne i Nepal er søger livstidsdomme for fem fodboldspillere anklaget for forræderi over påståede om matchfixing.
Sidste måned, Nepalesiske myndigheder tilbageholdt fem fodboldspillere, herunder nationale holdkaptajn Sagar Thapa, over påstande spillerne aftalt at lave flere kampe, herunder kvalifikationskampe til vm i fodbold 2014 i Brasilien kan du spille roulette online. På søndag, Bhadrakali Pokharel, Registrator på den Særlige Domstol i Kathmandu, fortalte Agence France-Presse, at Thapa, målmand Ritesh Thapa, defender Sandip Rai og tidligere spillere Bikash Singh Chhetri og Anjanas KC "blev fundet, der er involveret i match-fixing ... accept penge til at tabe kampe." Den påståede chikanerier, som strækker sig over en otte-årig periode og omfatter flere spil i Nepal ' s mislykkede jagt på en kaj i vm i 2014 kan du gamble på casino morongo. Nepal mistet en af disse kampe mod Jordan ved en score på 9-0.

Politiet hævder, at de har beviser for bankforretninger, der forbinder de fem med internationale match fixers i Malaysia og Singapore super mario 3 spillemaskine. Den fixers efter sigende har foretaget en indbetaling i den fodboldspillere' bankkonti, der spænder fra $1.000 til $1.500.

Spillerne er blevet anklaget for landsskadelig virksomhed ("rastra biplav") aka forræderi under Punkt 3.3.1 i den Forbrydelse mod Stat og Straf Handle, 1989. Loven kræver fængsel på livstid for enhver anset for at være "at forårsage eller forsøger at forårsage lidelse med den hensigt at sætte Nepal' s suverænitet, integritet eller national enhed." Pokharel sagde, at Domstolen vil registrere spillernes udtalelser på mandag, hvorefter vil der være en høring for at afgøre, om spillerne kan blive løsladt mod kaution, eller vil forblive i varetægt super mario 2 slot machine. Landets fodboldforbund, der har til hensigt at gennemføre sin egen undersøgelse af sagen, har indstillet de spillere, indtil resultaterne af politiets efterforskning. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.