latest-news

ff14 bedste i slot 5.2

Lerner mener, at en enighed kan opnås hurtigere, hvis begge lejre af skalering debat—Bitcoin Kerne og Bitcoin Ubegrænset—er formildes, som Segwit2MB kan være i stand til at gøre ff14 bedste i slot 5.2.

Der er foreslået i December 2015, SegWit forsøgte at sætte skub i den blokkæden ' s transaktion kapacitet ved at ændre, hvordan data blev lagret af netværket ff14 bard bedste i slot. en stigning på kæde blokkæden rummet via en standard blok størrelse stigning. Sergio Lerner for nylig lagt en plan på Bitcoin Kerne udvikler liste en plan for, hvad han omtales som "Segwit2MB", som søger at fusionere Adskilt Vidne (SegWit) med en forøgelse af blok størrelsen til 2 mb, som blev beskrevet første gang i Bitcoin Forbedring Forslag (BIP) 102. "Segwit2Mb er projektet til at flette ind i Bitcoin et minimalt plaster, der har til formål at, aflive den nuværende konflikt mellem forskellige politiske holdninger, der er til segwit aktivering vs wynn-casino sagsøger world resorts. Lerner planer om at formelt tilføje hans Segwit2MB forslag som et BIP for at Bitcoin Core Github side, hvor han kunne finde nogle modstand.
En udvikler har foreslået en alternativ løsning på den igangværende konflikt over bitcoin ' s blok størrelse skalering. Efter alt, Bitcoin Kerne-udviklere er forpligtet til deres argumentation, at blokkæden ' s oprindelige design, skal forblive i sin nuværende form wynn daglige poker turnering resultater. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. Det er ikke en ny løsning, men det bør ses mere som en mindste fællesnævner," Lerner skrev, ifølge CoinDesk.