posts

mest almindelige kast i craps

Guvernørens kontor fortalte reportere i denne uge, at Northstar situation blev nøje overvåget, med skatteydernes interesser prioriteres på alle tidspunkter mest almindelige kast i craps.
Det kan være, men problemet er, at Northstar er ikke kommet nogen steder tæt på at give de indtægter, det forudså, da pitching for kontrakten mest almindelige ruller i craps. Modstandere af out-sourcing fornyet kritik i Marts i år, når Northstar afslørede, at det var sandsynligt, at post lavere indtægter end lovet for tredje år i træk mest almindelige vindende hånd i poker. "[Det] er tid til Illinois State Lotteri og Northstar at gå hver til sit, og for at dette kan ske, Guvernør Quinn brug for at styrke og bly." Frankerne tilføjede, at statens kontrakt med Northstar Lotteri Gruppe har kostet skatteyderne hundreder af millioner i tabt indtjening på grund af selskabets manglende opfyldelse af indtjeningsmål ingen nul roulette online casino.
Virksomheden er ventes at falde mere end $440 millioner korte af, hvad det lovede, staten i løbet af de første tre år af kontrakten nej. "Privatisering af Illinois State Lotteri har været intet mindre end en katastrofe for skatteyderne," Frankerne sagde på et pressemøde onsdag på state capitol du kan læse min poker face. Men en talsmand sagde, at Frankerne' kritik var ubegrundet nej. og manglende evne til at opfylde mål, der har resulteret i bøder på $60 millioner, der bliver betalt til den stat, i henhold til Gov Pat Quinn ' s kontor du kan ikke læse min poker face.