rated

moretti slot glas aqua 20 pris

Sports betting genereret en omsætning på $5m i Iowa til September, en stigning på 127% fra den foregående måned moretti slot glas aqua 20 pris.

Iowa blev den 11 medlemsstat om at legalisere sports betting, og gik live den 15. Wild Rose ' s tre steder er de eneste i den stat, der er endnu ikke tilbyder sportsvæddemål, mens flere mærker er i øjeblikket ikke tilgængelig online moretti slot glas aqua 20.

Med en skattesats på 7% set på operatørens net indtægter, staten tog $334,553 til September.. I øjeblikket, ingen stat, der grænser op Iowa har reguleret sports betting. August full tilt poker europe download. Mens flere operatører, der tog deres første indsatser i August, September givet et mere præcist billede af de potentielle bag Iowa sports væddemål, som det så starten af college og professionel Amerikansk fodbold sæsoner og mobil betting apps blev lanceret.

Internet sportsvæddemål lavet en omsætning på $2m på tværs af staten, 41% af statens samlede udgifter full tilt poker echtgeld app. Det tog også det højeste antal i online-operationer, til at generere en omsætning på $1,2 m.
Samlede håndtere steg fra $8,6 m optaget i August til $38.5 m, der i sidste måned, ifølge tal fra Iowa Racing and Gaming Commission). Prairie Meadows Racetrack and Casino, genereret en omsætning på $1,5 m, det højeste beløb for en enkelt operatør i Iowa.