news

er gambling forkert i guds øjne

Videnskabelige Spil, det Las Vegas-baserede producent af spilleautomater og spilleborde, sagde onsdag, at det forventer at sende et fjerde kvartal tab på så meget som $115 millioner er drevet af en ikke-tilbagevendende-og nedskrivning af aktiver er gambling forkert i guds øjne. Den foreløbige fjerde kvartal antallet er større end $75 millioner tab, der forventes af Wall Street analytikere, ifølge Bloomberg data .

Selskabet vil annoncere den fulde, reviderede fjerde kvartal resultater ved afslutningen af handel den 2 Marts kniphofia. Videnskabelige Spil forventer at nedskrive værdien af sine internationale lotteri system enhed af $69 millioner i fjerde kvartal, siger virksomheden i en erklæring red hot poker anlæg. Bortset fra, at ikke-tilbagevendende emne, Videnskabelige Spil forventer, at den kvartalsvise tab (netto) til at variere fra $36 millioner til $46 mio kniphofia blandet uvaria tritoma. Omsætningen for kvartalet vil være så høj som $755 millioner, foran Wall Street prognoser for $740 mio. Indtjening før renter, skat, afskrivninger og amortisering vil spænder fra $290 mio $295 millioner, let at slå Street prognoser for $284 mio.
Videnskabelige Spil meddelte også, at det er at sælge $1 milliard i obligationer med udløb i 2022 til delvist at refinansiere gæld, der kommer på grund af næste år. Refinansiering meddelelse kommer midt i markedets forventninger om flere renteforhøjelser i løbet af de næste år at kunne øge låneomkostningerne red hot poker.
Administrerende direktør Kevin Sheehan sagde, at virksomheden er fokuseret på at skære $8 milliarder i den samlede gæld kniphofia flamenco - red-hot-poker. Aktier i Videnskabelige Spil steg 3,1 procent til $17.53 efter annonceringen, værdiansættelse af virksomheden på $1.53 mia..