rated

hvordan til at gøre poker chips fra fondant

I den sidste tag team match, vi har Sasha Banker og Bayley (1/4) forsvar mod Nia Jax og Tamina (5/2) hvordan til at gøre poker chips fra fondant. Med Lynch få et skud på den Rå, Women ' s titel, hvis hun vinder. Vi er godt på vej på vej til WrestleMania, og den oprustning, vil kun forstærke denne weekend er WWE Fastlane.
Jeg ville forvente Lynch til at vinde her, og så tabe til Flair og Rousey i WresleMania triple threat at trække denne historie endnu. At have den gode piger jage titler kommer til WrestleMania bare virker som en bedre historie til mig. Asuka (1/8) forsvarer sin Kvindernes Mesterskab mod Mandry Rose (17/4) hvordan til at gøre poker chips ud af fondant.

Næste op, vi har Skjold (1/3) mod Corbin, Mcintyre og Lashley (2/1). Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre hvordan til at gøre poker chips i hjemmet. Kortet vil indeholde otte kampe, og hvis du er en smart mark som mig, vil du være at sætte ned nogle væddemål om, hvem der vil komme ud foran dualit lite 2 slot brødrister creme gloss.