classic-news

rowlett 4 slot sandwich brødrister

SG Digital, som er en kombination af NYX og Videnskabelige Games Interactive, en division af Videnskabelige Spil Corporation (NASDAQ: SGMS) mandag annoncerede integration af Instant Win Spil fra porteføljen af udbyder, IWG, i dens indhold sammenlægning platform, award-vindende Åbne Gaming System (OGS) rowlett 4 slot sandwich brødrister.
Ifølge pressemeddelelsen... i Henhold til vilkårene i aftalen, populære instant titler fra IWG 's omfattende portefølje, såsom Slingo og Kontant Buster, vil nu være tilgængelig for Videnskabelige Spil' OGS indhold sammenlægning platform kunder rowlett premier 4 slot brødrister da205. "det gjorde strategisk mening," Chief Executive Officer for IWG, Rhydian Fisher, sagde... "Integrere vores instant win spil med én af branchens største distribution af indhold netværk er et vigtigt skridt for os og forbedrer vores internationale tilstedeværelse i høj grad rowlett premier 4 slot brødrister. Flere virksomheder end nogensinde før, vil nu have adgang til vores indhold." I henhold til VP Gaming for SG Digital, Dylan Slaney: "Vi har anerkendt den stigende popularitet af instant win spil i branchen, hvilket er grunden til, at det gjorde strategisk mening for os at arbejde sammen med en førende leverandør i dette lodret. Vi er sikre på, at IWG stærkt engagerende spil, der vil vise sig at være et hit for vores partnere og deres spillere." I slutningen af 2016, IWG begyndte at tilbyde sine tjenester til platforme og kommercielle mærker i hele branchen af online gaming, hvilket resulterede i sin instant vinde titler vil leve på tværs af GVC er B2C-brands, og med de tal-inspireret, Mekka Bingo promo kode for guiden slots.

Erfaring: For mere end 15 år, IWG har været at give lotterier med et komplet, online instant win service, der er produceret op mod 250 kvalitet instant win spil promo kode for virgin river casino. Den London-baserede selskab, der også gik derfra med online lotteri leverandør af året i 2017 EGR B2B Priser på Grosvenor House i London.

At tage sig af business: IWG har haft travlt i løbet af det seneste år, i slutningen af januar, efter at have annonceret lanceringen af en banebrydende ny instant win spil, Rollover-Jackpots og underskrive aftaler med nogle af de største kommercielle aktører i branchen, herunder London Stock Exchange opført på William Hill, Pariplay Begrænset og Mekka Bingo. promo kode for wsop poker app.