popular-news

der er et flop i poker

Sponsorer, bureauer, leverandører og affiliate delegerede, som deltager, vil også få adgang til den anden dag af Væddemål på Sport der er et flop i poker. Med både den globale online gambling og affiliate landskab stadigt skiftende, AffiliateFEST tilbyder de perfekte rammer til at samarbejde med nye partnere, samt matchende Buffalo Partnere filosofi i at bringe de vigtigste læringer i forgrunden for at hjælpe dem med at forbedre sig og vokse." For mere information om sponsorering, eller betalt leverandør og agentur, der går for forretningsudvikling og netværk, kontakt venligst: [email protected] Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre uber slot til salg i johannesburg. De kan se resultaterne fra de delegerede, der kommer til disse acceleratorer til at lære og danne meningsfuld langsigtede relationer, der hjælper deres program for rækkevidde." Arrangementet, som vil blive afrundet af en lukket networking session, og adgang til Væddemål på Sport officielle aften fest bagefter. Partnere kan tilmelde sig for en GRATIS billet, men antallet af pladser er begrænset til 100, og tilbydes efter først til mølle-princippet uber slot til salg i durban.

AffiliateFEST er den eneste begivenhed, hvor iGaming affiliates pick up "deep dive" konkrete indsigter fra acquisition marketing eksperter, som alle talte under non-disclosure agreement (NDA) uber slot til salg olx. I år vil der være otte centrale indhold sessioner, herunder to dybdegående samtale paneler, der dækker sport og casino livssyn, og i dybden digital vækst hacking sessioner, der hjælper iGaming affiliates kan finde niche-muligheder i et konkurrencepræget landskab til at accelerere deres vækst i virksomheden.
Robert Miller, Administrerende Direktør for Buffalo Partnere, sagde: "Buffalo Partnere er glade for at være sponsor AffiliateFEST igen i år. Den dagsorden, der er skabt af Affiliate Insider, CEO Lee-Ann Johnstone, har været designet til at hjælpe iGaming datterselskaber til vækst hacke deres virksomheder gennem en dag med intens digital læring og eksklusivt netværk. Dette års vigtigste sponsorer omfatter Buffalo Partnere, Din, Intertops, Wag.