latest-news

pris for iphone 6 slot i nigeria

I en retlig arkivering, Playtech meddelte torsdag, at selskabets nettoomsætning steg 18 procent til €807.1 million (DKK 991.9 millioner) i de 12 måneder, der sluttede December 31, 2017, fra sidste års €708.6 millioner ($870.87 mio.). Netto indtægter af Britiske gaming og spread betting Playtech company Plc.ramte et bump i 2017 på grund af den stærke operationelle modvind i Asien pris for iphone 6 slot i nigeria. Det ville være erindres, at Playtech var nødt til at udstede en fortjeneste advarsel for tre måneder siden, på grund af den fortsatte driftsmæssige problemer i Asien, især i den Malaysiske på det grå marked pris for iphone 6 i nigeria slot.

"Denne strategi vil fortsætte med at drive væksten i Playtech' s regulerede indtægter, og vil sprede den geografiske make-up af vores indtægter base." I mellemtiden, Playtech ' s aktiekurs faldt 10,9% til 690p i torsdag midt på formiddagen handel, når operatøren har advaret om et kraftigt fald i handel niveauer i 2018. "Playtech' s strategi til at forbedre kvaliteten af indtjening for Koncernen, organisk og gennem M&A, blev tydeligt i den stigning i regulerede indtægter til 54%," sagde Jackson, i en erklæring. Han sagde, at selskabet, der ønsker at diversificere dets finansieringsgrundlag ved at investere i hurtigt voksende reguleret og regulering af markederne i Europa og latinamerika pris for iphone 6 i slot. I mellemtiden, justeret indtjening før renter, skat, afskrivninger og amortisering også steg 11% til €322.1 millioner ($395.86 mio.) gambling sites roulette via puls.

Playtech er beskedne, tocifrede gevinster i 2017, men blegnede i sammenligning med de 20% nettoomsætning vækst, som virksomheden har opnået i de forudgående år gambling sites slots 4d bedste. Selskabet bemærkede, at den gennemsnitlige daglige omsætning i business-to-business (B2B) gaming division for første 51 dage af 2018 faldet 11 procent år-til-år, og var nede på 8% på en like-for-like konstant valuta basis gambling sites slots nyeste 4d. Playtech fastholdt, at der har været "ingen ændring" til handel i Malaysia. Jackson påpegede, at virksomheden forblev i stand til at udføre fusioner og opkøb, der vil hjælpe med at drive vækst i omsætningen og yderligere diversificere dets finansieringsgrundlag.