archive

kongen af nilen spillemaskine

Så langt, 10 stater har vedtaget love, der giver mulighed for regulering af DFS aktivitet. "Fantasy sports industri er et marked i vækst år efter år," Mazzeo sagde i en erklæring. Assemblymen Vincent Mazzeo (D-Atlantic City), Ralph Caputo, D-Essex), og John Burzichelli, D-Gloucester) sponsoreret New Jersey indsats kongen af nilen spillemaskine.

Et lovforslag, der ville klassificere Daglige Fantasy Sport som en ikke-gambling spil af dygtighed sejlede gennem New Jersey Forsamling på mandag, der passerer på en tværpolitisk afstemning af 56-16 kongen af pop slot maskine app. En afgørende forskel på at blive afgjort, før det bliver lov: Senatet bill klassificerer DFS som gambling, der kræver et andet sæt regler for overvågning kongen af pop slot maskine. Sidste sommer, den Tredje Circuit Court of Appeals afsagde kendelse mod en New Jersey lov, som har legaliseret traditionelle sports betting inden for sine grænser, at erklære det for at være i strid med Professionelle og Amatør Sports Protection Act (1992) billeder af slot maskine fødselsdag kager. Både kasinoer og hestevæddeløb spor ville blive tilladt at komme ind partnerskaber med DFS operatører billeder af slot maskine vindere.

"Tiden er moden til New Jersey for at deltage i fold med regler, som tager sigte på at give en stærk forbruger beskyttelse for vores beboere." Som bestået, forsamlingens DFS foranstaltning kræver, at operatørerne til at betale en 10.5 procent skat på alle indtægter, der genereres fra spillere i New Jersey, som forventes at ville generere omkring $6,6 millioner årligt.