rated

nogen brugte mit gambling konto

Galaxy Entertainment Group har rapporteret Rekord Finansielle Resultater for året, der sluttede 31 nogen brugte mit gambling konto. December 2011. Macau-baseret selskab, meddelte i dag, at det bedste, der nogensinde er Fuld årgang Justeret EBITDA på HK$5.7 milliarder, en stigning på 158% i forhold til 2010 og 13. Kvartal i Træk med Justeret EBITDA-Vækst på HK$2.1 milliarder i 4 nogle ord. Kvartal der er relateret til gambling.

Her er en oversigt over resultaterne: Formand for GEG, Dr. Che-woo Lui, sagde: "Vores ekstraordinære fjerde kvartal resultater afsluttet endnu et rekord år for Galaxy Entertainment Group, der afspejler eksemplarisk ledelse, der understøttes af vores succes 'verdensklasse, Asian Heart' filosofi." Lui givet udtryk for, hvordan han var særligt glad for at modtage global anerkendelse fra den Internationale Gaming Awards, med Galaxy Macau vil blive uddelt Verdens Bedste Casino Integreret Resort i 2011.
"Vi er ekstremt glade for, at Galaxy Macau genereret indtægter på HK$16 milliarder og Justeret EBITDA på HK$2,6 milliarder på bare syv en halv måned nogen brugte mit online gambling konto. "Vi har fuld tillid til, at den Gruppe, der er unikt positioneret til at drage fordel af Macau' s enorme vækst potentiale og spille en førende rolle i at hjælpe Macau nå sit mål om at blive en af de førende turistdestinationer i Asien, og ja, i verden," tilføjede han du kan vinde store på blackjack. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre du kan vinde på ultimate texas hold ' em.