late-news

du kan vinde store på slots

American Gaming Association (AGA), som længe har understøttet New Jersey ' s juridiske kamp om retten til at regulere sports betting, velkommen mandag Højesteret beslutning om at slå ned PASPA som en forfatningsstridig overtrædelse af staternes rettigheder du kan vinde store på slots.

En AGA undersøgelse, der i år fandt, at 40 federal gambling overbevisninger analyseret, en fjerdedel af tilfældene var direkte knyttet til organiseret kriminalitet, bander kan du vinde stort i blackjack. På det tidspunkt, New Jersey lige havde mistet sin appel mod en føderal afgørelse, at dets Sports Væddemål Handle overtrådt PASPA du kan vinde store penge på blackjack. "Dagens dom, der gør det muligt for stater og suveræne tribal nationer til at give Amerikanerne, hvad de vil have: en åben, gennemsigtig og ansvarlig marked for sports betting," sagde Freeman.
AGA gjort gældende, at forbud finansieret og organiseret kriminalitet, mens kriminalisere handlinger af almindelige Amerikanere sådan får bigbasket levering slot. Det ville også bygge en "bred koalition", som ville udforske et alternativt paradigme gennem "solid forskning, aggressiv kommunikation og partnerskaber med en række stemmer med interesse i sports-betting." Men AGA kunne ikke i sin vildeste fantasi forventet, at PASPA ville blive ophævet inden for to og et halvt år af denne erklæring hvordan at få cykel slot converter klike. AGA President og CEO Geoff Freeman sagde, at beslutningen var "en sejr for de millioner af Amerikanere, der søger at satse på sport i en sikker og reguleret måde", citerer en nylig Washington Post undersøgelse, der foreslog, at 55 procent af Amerikanerne mener, at det er tid til at afslutte den føderale forbud på sportsvæddemål. I disse ti tilfælde, fbi beslaglagt $3 millioner, hvoraf mange ville være pløjet tilbage i andre kriminelle virksomheder, AGA sagde sådan får blackjack black ops 3. "Gennem smart, effektiv regulering på dette nye marked vil beskytte forbrugerne, og for at bevare integriteten af de spil, vi elsker, styrke håndhævelse af loven til at bekæmpe ulovlig gambling, og generere nye indtægter for stater, sportslige organer, selskaber og mange andre." I slutningen af 2015, AGA lovede at koncentrere sine ressourcer til forfølgelse af "en rationel alternativ" til den føderale lov, der forbød den statslige regulering af sportsvæddemål.